1 vecka tills avfärd

Idag är det en vecka kvar innan vi åker till Trakai och JVM. Jag känner mig i stunden väl förberedd, jag vet att jag gjort allt som jag ska ha gjort OCH jag har gjort det bra. Dessutom jag vet exakt vad som ska göras innan den 7 augusti då starten går. Jag tror stenhårt på det upplägget jag har inför tävlingen, går in 110% för varje pass nu så att jag i Trakai ska känna mig säker på att jag gjort allt jag kunnat för att bli så bra jag kan.

Den största händelsen sedan förra gången jag skrev är att jag nu ror en annan båt. Min gamla båt har varit hur bra som helst, flytit på bra i vattnet men den har några år på nacken och har därför blivit ”mjuk” istället har jag lånat en båt av Frida Svensson. Den nya båten är ”hårdare” och svarar direkt när jag trycker på. Det har blivit ett annat swisshhh i båten och jag tycker själv att det går snabbare. Jag har ingen bild på båten men det ska jag fixa!

Fredag-söndag har det varit en samling i Mölndal med alla JVM-roddare. Vi är ett härligt gäng som ska åka, det ska bli så roligt att uppleva detta JVM tillsammans med dem. Det är en ära att få vara en del av laget. Alla bidrar med positiv energi och vi har riktigt roligt tillsammans, dessutom har alla utvecklats fantastiskt mycket detta året så det ska bli roligt och se vad vi kan prestera.

Mitt mål med JVM 2013 har varit att gå till A-final. Detta målet har jag tänkt igenom mer nu, och visst, det är en dröm att ta sig till final men jag vet hur hård konkurrensen är och hur tufft det är att ta sig dit. För att gå dit måste allt stämma just den dagen i just det loppet. Gör jag mitt bästa och ror så snabbt jag kan kommer jag vara nöjd. Och gör jag det tror inte jag att en finalplats är allt för långt bort. Är spänd och taggad på vad jag kan åstadkomma.

Bild 1: Jag o Amanda när vi var supporters på JVM 2010

Bild 2: JVM-gängetDSCF2049

1011347_150456395150132_841897391_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *