28 dagar. 4 veckor.

Ja idag är det bara 28 dagar kvar tills jag tar studenten. Inte alls länge kanske men för mig känns det som en evighet. På dessa dagar har jag nämligen 10000 saker som ska göras, lärarna bombar oss med inlämningar och prov i två veckor till och efter det blir det bal och senare student. Jag längtar!

Träningen går som på en räls just nu. På Hjälmsjöregattan ställde jag upp i singel och dubbel med Maria Wilgotson på lördagen och dubbel på söndagen. Resultatet blev guld i singeln och silver i dubbeln båda dagarna. Jag är nöjd, pappa tyckte att jag såg stark ut i singeln och dubbeln flöt även den på bra med tanke på det lilla vi rott tillsammans. För att kunna få en lagbåt att gå fort tror jag det krävs att man ror tillsammans x-antal gånger först.

Efter tävlingen släppte pappa av mig hos Filip eftersom jag var ledig på måndagen. Vi tittade på sista avsnittet av mästarnas mästare och sedan på hockeyn. Dagen efter stod det plugg på schemat innan det bar av hemåt för träning. Ett återhämtningspass så det blev bara 10minx5 😉

20140516-223446.jpg

20140516-223511.jpg

En reaktion på “28 dagar. 4 veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *