Dålig uppdatering

Nej nu var det riktigt längesedan jag skrev här. Träningen flyter på som vanligt, vi har en lite lugnare vecka nu för att köra igång på riktigt igen nästa vecka. Det är lite frustrerande att inte få träna, men samtidigt vet jag att kroppen behöver vila upp sig emellanåt. Det ska bli skönt att känna sig lite piggare på träningarna, under de senaste1-2 veckorna har kroppen känt sig trött och hängig under nästan varje pass.

Skolan flyter också på som vanligt, vi har en hel del prov och inlämningar som väntar. Närmast blir det ett fysikprov på nästa fredag, samma dag har vi test i kursen tränings- och tävlingslära, under de senaste veckorna har vi där arbetat med rörlighet, vi har bl.a. fördjupat oss i nervsystemet samt testat vår egen rörlighet och sedan fått analysera den.

Jag ska försöka vara lite bättre på att uppdatera från och med nu. Är det något speciellt som ni vill att jag tar upp eller är det bara o fortsätta som vanligt?

20131122-191249.jpg

3 reaktion på “Dålig uppdatering

  1. Hej!
    Kan du inte dela med dig av lite mer bilder på när du tränar och visa mer vad och hur du tränar och även vad du äter? Äter du efter någon diet osv? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *