Senior VM

Jag och Filippa åkte till VM utan några direkta resultatmål. Vi ville ro fyra lopp så bra vi kunde, vi ville utvecklas under varje lopp och bara bli snabbare och snabbare. Det var vårt mål.

Det blev fyra tuffa lopp. Vi rodde ett bra försök där vi gick vidare till uppsamling. I uppsamlingen gällde det att vara topp två för att gå vidare. Vi slutade trea med ett bra lopp, etta och tvåa blev två rutinerade lag från Tyskland och Ukraina.

Nu gällde det att ladda om för prestera på topp i semifinal C-D. Innan start visste vi att om vi rodde bra så skulle vi ha en bra chans att ta sig vidare. Dessvärre tog vi inte chansen utan gav iväg platserna under första 500metrarna, semifinalen blev vårt sämsta lopp under detta mästerskapet. Vi var förbannade. Ett tag. Sen var det dags att tagga om för final-D. I finalen vågade vi vara offensiva, vi tog ledningen och höll den enda in i mål. Ett bra avslut på tävlingen tycker vi.

Vi slutade på en 19:e plats i vårt första seniormästerskap. Vi lyckade bland annat slå Norge som var tvåa på u-23 VM tidigare i somras! Vi är nöjda med tre av loppen, missnöjda med ett. Ok resultat. Men långt ifrån perfekt. Nu blir det mer träning.

20141002-175211-64331439.jpg

20141002-175211-64331490.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *