Upp och Ner i Farsta

Loppen i Farstaregattan gick upp och ner. Vissa bra och vissa mindre bra. Under lördagen rodde vi 2 st lopp i singlar, vi blev seedade in i olika heat och det gällde att prestera på topp i båda loppen. Inför första start var jag ordentligt nervös. Jag visste med mig att jag tagit ytterligare ett steg framåt denna säsongen och jag var sugen på att visa alla hur fort jag kan ro. Starten gick och jag var snabbast ut, dock höll jag inte ledningen särskilt länge utan kom in i ett för lågt tempo för att kunna hänga med på riktigt, Anna Malvina stack ifrån och jag kände inte att jag bjöd upp till fight på riktigt. Jag gick i mål som 2.a efter Anna Malvina som vann och 3.a var Emma. Loppet var OK men inte bra. Till eftermiddagen bestämde jag mig för att förändra saker och ting. Jag ville var mer offensiv från början och inte släppa iväg någon, jag lyckades bättre med detta nu. Jag, Emma och Anna Malvina låg tätt ihop hela loppet och i mål skilde det endast 1,5s mellan ettan och trean. Denna gången vann Emma, jag var tvåa och Anna Malvina trea.

På söndagen rodde jag dubbel tillsammans med Filippa. Det var bara ett lopp vi fick göra, alltså bara en chans till att ro fort. Vi var taggade för att ro ett bra och snabbt lopp. Det låste sig dock redan från början. Vi hittade aldrig in i något bra tempo där vi rodde tillsammans utan det blev väldigt tungt. Nejnejnej tänkte vi, detta var inte den känslan vi ville ha. Det är tråkigt när vi vet att vi kan mycket bättre. Gör om gör rätt helt enkelt, jag hoppas vi presterar en bättre rodd nästa gång! Vann dubbelloppet gjorde Emma och Annie som rodde snabbt och lätt!

Idag har vi en lugn dag utan träning. Det ska bli skönt att få slappna av innan träningen återigen drar igång imorgonbitti!

Ha det!e38038cdbc36de4f7e8abdf7ef6a9a01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *