Våren är här!

Första roddpasset i Sverige är nu gjort, vädret hemma i Jönköping har under de senaste dagarna varit helt fantastiskt så när båtarna kom hem ifrån vårt träningsläger i Italien dröjde det inte många timmar innan vi återigen satt i dom och kickade ut ifrån bryggan. UNDERBART!

 

Sen gång jag skrev här har vi hunnit med ett 2 veckors långt läger i Sabaudia Italien, det var det sista av 3 träningsläger vi har haft i Sabaudia under detta vinterhalvåret. Lägret bjöd på alla möjliga typer av väder, allt ifrån hagelstorman till soliga dagar med spegelblankt vatten. Man kan ju inte påverka vädret så man får helt enkelt ta vad man får och göra det bästa av situationen. Jag tror inte att man hade uppskattat det fina vädret och de bra förhållandena lika mycket om det alltid hade varit så, så därför kanske det är bra med lite sämre väder vissa dagar så att man kan njuta när allt är helt perfekt.

 

I skrivandes stund håller jag på att studera till min tenta som börjar om 3 timmar. Jag vet, det är lite i sista minuten men ibland blir det så!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *